قرن پیش
+
نظام هستی یک سلسله قانونهایی را برای خویش وضع کرده است که انسان با رعایت این قوانین بیمار نمیشود. مثلاً در فصل سرد باید لباس گرم بپوشید، در موقعیتهای جغرافیایی سرد باید غذای گرم بخورید ، در زمانی که در سن رطوبت هستید باید غذای گرم و خشک بخورید، در زمانی که در سن سردی هستید باید غذای گرمی بخورید. در زمانی که در سن گرمی و شور هستید باید رفتار سرد داشته باشید. این رعایت قانونمندیهای نظام طبیعت است. طبیعی است عدم رعایت این قانونمندیها موجب بروز بیماری میشود.
ترکیباتی از دل طبیعت و بر اساس احادیث طبی و متون ایرانی آماده کرده ایم که ان شاءالله شفای خداوند در آن ها باشد.
قرن پیش
بیش از 1400 سال است که بهترین توصیه های معجزه گر در اختیار ماست
ترکیب اعجازآور
بیش از 60 ترکیب اعجازآور که همگی بر مبنای علوم طبی و گیاهی تولید شده
تولید کننده
هم اکنون علاوه بر خودمان
3 تولیدکننده دیگر داریم
خریدار
بیش از 1500 مشتری منحصر بفرد که ماهیانه از ما خرید میکنند
و فاقد هرگونه مواد شیمیایی (مواد نگهدارنده، رنگ یا اسانس)
و همچنین فاقد مواد تراریخته میباشند.
اما نه هر دینی؛ روشی از زندگی لازم است که علاوه بر نجات روح انسان، برنامه ای برای درمان بیماریهای جسمی نیز داشته باشد .
بى ترديد خداوند متعال آفريننده همه چيز است، اوست كه دانا و ناظر بر هرآنچه در جهان است و به بندگانش دانا و بصير است. پس تنها اوست كه سعادت و كمال انسان را تضمين مى كند و بر تمام حالتها و رفتارهاى انسان واقف است و مى تواند نظام كامل و شاملى را وضع كند كه با رفتار و بدن انسان مطابقت داشته باشد. قوانينی که علاوه بر تكامل انسان در انسانيتش و قرب به ذات پروردگارش، براى تحقق سلامت جسم و سعادت روح انسان، وضع شده باشند.
ما مسلمانان اعتقاد داریم که خداوند متعال، اسلام را بعنوان نعمتى کامل بر بندگانش نازل كرده است؛ چنانچه در آيه سوم از سوره مائده فرموده است: « امروز، دين شما را كامل كردم و نعمت خود را بر شما تمام نمودم و اسلام را به عنوان آيين (جاودان ) شما پذيرفتم.» اسلام دین کاملی است که برای زندگی انسان برنامه جامعی دارد؛ ازاینرو همان گونه که برای نجات روح انسان برنامه دارد باید برای جسم نیز درمان داشته باشد بطوریکه پاكيزگى را نشانه ايمان می داند. از امام رضا (عليه السلام) روايت شده است كه فرموده اند : ((آنچه خداوند حلال كرده است صلاح و بقاى بندگان در آن است و به آن نيازمندند، و چيزهايى را يافتيم كه حرام هستند و بندگان از آنها بى نيازند گرچه در آنها فايده اى باشد )) . همچنین در رساله ذهبیه به نقل از امام رضا (ع) بیان شده که جاذبه ماه بر بدن انسان، باعث بالا آمدن ترکیبات سبک معلق در خون به محیط سطحی می شود. میزان دفع کلسترول در حجامت وسط ماه قمری حدود 2.5 برابر دفع کلسترول در حجامت اول ماه است و این یک قانون است. بنابراین نباید به احادیث بی اعتنا بود. خداوند رحمت واسعه و فراگیر دارد و بعد رحمت ویژه برای مؤمنین دارد.خداوند درمانش حتماً در دسترس است. رحمت واسعه خداوند بر رحمت ویژهاش پیشی گرفته است. درمان خداوند گران نیست. در دسترس است در اختیار افراد خاص نیست. هر داروی ارزشمندتر، در دسترستر و فراوانتر است. این راه درمان است. داروهای طبیعی اکثراً ویژگیهای مشترک دارند و خداوند بسته به محل زندگی افراد، داروی دردشان را در همان جا در گیاه، آب، معدن و یا حیوانات قرار داده است. انتشار این علوم و نعمتها (احادیث و داروهای طبیعی) علاوه بر اينكه مسؤوليت دينى به شمار می آید، بلکه يك ضرورت اجتماعى و انسانى و رسالت اخلاقى و مسؤوليت عقلى نيز هست تا در پيشبرد انسان به سوى تحقق اهداف و بينشهايش و آرزوى رسيدن به سعادت و خوشبختى کمک كند تا به بالاترين درجات كمال انسانى برسد. همچنین مسؤوليتى عقلى است تا براى كاهش بلا و دردها و باقى انسانها از آن استفاده شود.
1
توصیه های رهبری
• ما ابن سینا داشتیم که هنوز که هنوز است کتابش مرجع درسی و مهم پزشکی دانشگاههای دنیاست، یا رازی را داشتیم یا دیگرانی از این قبیل را، چرا بایستی امروز به خودکفائی علمی کشور امید نبندیم؟ .... میبایستی این (گیاه درمانی) را در ایران پیگیری کنیم... تا چند سال دیگر فصل جدیدی در مسئله درمان از سوی محققان ایرانی باز شود. (شهریور1363) • گیاهان دارویی و طبّ سنتی از جمله کارهایی است که میتواند باب جدیدی در مسایل کلان مربوط به بهداشت و درمان بگشاید. توجه و اهتمام جناب عالی در این کار بسیار مفید خواهد بود. (نوروز 1386) • دغدغه قلبی امروز من طبّ ایرانی-اسلامی است، به آن بپردازید (نوروز 1391)
2
چرا طب ایرانی- اسلامی؟
سازمان بهداشت جهانی ضمن ترغیب تمامی ملل به ترویج و گسترش طب های سنتی و محلی، طی دستورالعملی، کلیه کشورهای جهان را موظف کرد تمامی روش ها و نسخه های درمانی سنتی و محلی خود را برای بهره برداری مشترک به آن سازمان ارایه دهند که از جانب مسئولین سازمان علوم پزشکی کشور عزیزمان، این گزارش و مطالب تهیه و در اختیار آن سازمان قرار گرفت. سه متد مدعی طب سنتی در جهان، یعنی طب اسلامی، طب چینی و طب هندی هستند که در این میان، طب اسلامی از قوی ترین و متنوع ترین متد طبی برخوردار است. پس از آن طب چینی و طب هندی (طب آیورودا) قرار دارند. این در حالی است که شالوده و مبانی طب هندی از طب ایرانی گرفته شده است.
3
ویژگی طبیب ماهر
1- نوع مرض را بشناسد . 2- علت مرض را بشناسد . 3- مزاج طبيعى بدن را بشناسد . 4- مزاج غيرطبيعى را بشناسد. 5- مشخصات و عادتهاى مريض را بداند. 6- نگاه كند كه مريض در چه شهرى و در چه سرزمينى زندگى مى كند و در چه فصلی مریض شده است. 7- نگاه كند در اينكه آيا ممكن است بدون دوا، مثل كم كردن غذا، مريض را معالجه كند سپس به دواهاى ساده و بعد با دواهاى مركب و... بپردازد 8- تداخل ها را کاملا بشناسد و نگاه كند در تجویز و بعدازآن موازنه و تساوى برقرار كند. 9- رابطه بيمار را با خداوند استوار سازد و او را آگاه كند كه اوست شفادهنده اصلی و به بيمار خودسازى و اخلاص را بياموزد.